logo.bmp (76374 bytes)

  DECADE OF METAL, 26 iunie 2004 - Trupele participante
 

[ prezentare ]

[ www.taine.ro ]


Desi un contract international se lasa inca asteptat, si Taine se bucura in prezent de un capital maxim de sustinere in randurile publicului metal din Romania, trupa isi continua evolutia, realizandu-si in prezent propriul festival. Cu un profesionalism cu care de cativa ani Taine ne-au obisnuit, evenimentul de pe 26 iunie va marca primii 10 ani din istoria trupei printr-un show multimedia de aproape doua ore, ce va contine o parte metal si o parte experiment. Un concert ce se va adresa, intr-un sens mai larg, publicului underground.

Taine

[ prezentare ]

Poate cea mai excentrica formatie a scenei metal din Romania, Psycho Symphony sarbatoresc in 2004 - 10 ani de la infiintare. Muzica trupei sugereaza afinitati sonore cu tehno-metalul unor bizare grupuri precum Atheist sau Mekong Delta, dar si cu rockul progresiv. Dupa mai bine de 7 ani, Psycho Symphony revin din nordul tarii in Bucuresti, pentru a prezenta in conditii calitative o muzica aparte, pe care cu greu o veti intalni chiar si pe scenele de afara. Un eveniment ce nu trebuie ignorat si de la care nu trebuie sa lipsiti!

Psycho Symphony

[ prezentare ] [ www.avskild.com ]

"Death metal reconstructed", dupa cum isi definesc cei de la Avskild ideologia, aduce in atentia publicului metal o fuziune intre metalul Edge of Sanity, Bolt Thrower si Death. Desi au sustinut numai doua concerte, Avskild si-au impus prezenta prin energia  degajata live, realizand cel mai electrizant debut scenic al ultimilor ani. Echipa celor cinci deatheri este invitata special pentru a deschide evenimentul Taine Fest "Decade of metal".    

Avskild

.

Taine Fest | Eveniment sustinut de www.muzicisifaze.com | 2004