logo.bmp (76374 bytes)

Heavy Metal Magazine - Nr. 32 (92) / iulie 2004 - Cuprins


Revista include un amplu material (10 pagini) dedicat evenimentului Taine Fest - Decade of Metal. Costa 100 000 lei si poate fi obtinuta de la:
- Editura Cartea de Nisip
- cartea.de.nisip@mmc.ro
- Bestial Records - contact@bestial.ro
- Beauty of Pain - beautyof@mail.dnttm.ro
- Dark Distro - dark_distro@yahoo.com
- Promusic Prod - info@promusicprod.ro
- Bucuresti - magazinele Muzica, Andante, Kardiac Shop
- Timisoara - magazinul Bestial Music Shop
+ distribuitori locali de muzica rock


METAL NEWS

U.D.O (interviu)
- De mai bine de douazeci de ani vocea lui Udo Dirkschneider īncānta publicul amator de rock metalic. Muzica sa simpla dar eficace se gaseste din belsug si pe cel mai recent material al grupului, numit Thunderball.

CRUACHAN (interviu)
- Printre putinele formatii de folk metal care activeaza in prezent si au ceva de spus se numara Cruachan, un grup irlandez interesant, oferind mereu ceva nou si dānd combinatiei de genuri amintite o culoare aparte. Cum trupa a lansat de curānd un nou album, Pagan, am avut un motiv in plus sa stau de vorba cu unul dintre muzicienii de baza, Keith Fay.

AYREON (interviu)
- Pus pe picioare de catre un fost muzician de heavy metal, Arjen Lucassen, Ayreon produce sonoritati progresive dintre cele mai interesante, dar aria de inspiratie este mult mai vasta. Un exemplu edificator este produsul numit The Human Equation, despre care Arjen ne-a spus multe.

JUDAS PRIEST (cronica de concert + interviu)
- Intr-un numar anterior al revistei ati avut chiar un interviu in exclusivitate cu Rob Halford si cu acea ocazie fanii grupului au aflat destul de multe lucruri interesante. ~n avanpremiera pentru viitorul turneu mondial, britanicii au decis sa recucereasca o buna parte a teritoriului european si american si printre datele de turneu a figurat si un concert la Sofia, sustinut pe 18 iunie.

TAINE (interviu)
- Prezentul spune ca Taine este una dintre cele mai apreciate trupe din underground-ul romanesc. Tehnica instrumentala a membrilor este incontestabila, iar cei care i-au vazut macar o singura data `n concert, cu siguranta `si doresc sa-i revada. Despre cei zece ani de existenta, concertul aniversar si alte cateva alea, am stat de vorba cu Andy Ionescu.

DECADE OF METAL (cronica de concert + interviuri ale trupelor Avskild, Psycho Symphony si Taine)

NIGHTWISH (interviu)
- Acum cāteva luni am discutat cu Tuomas si v-am oferit īn avanpremiera cāteva date despre noul album al grupului NIGHTWISH. Īn continuare aveti un alt interviu cu Tuomas si de data aceasta totul este mult mai clar, iar informatiile mai numeroase.

THERION (interviu + scurta istorie)
- Considerat printre initiatorii gothic metal-ului, grupul suedez a urcat de la disc la disc noi si noi trepte, ajungand `n acest moment la un nivel de invidiat. Christofer Johnsson a fost mai mereu cu un pas inaintea formatiilor de gen si un ultim exemplu este pachetul Lemuria si Sirius B, doua productii distincte despre care muzicianul ne-a oferit mai multe amanunte.

RAINBOW (biografie)


ANNIHILATOR (interviu)
- De scurt timp, a vazut lumina zilei ceea ce se numeste All For You, un disc purtand semnatura Jeff Waters care aduce aminte de vremurile bune. Jeff a fost din nou pe receptie si in urma unei discutii telefonice a rezultat interviul din paginile revistei.

BLAZE (interviu)
- Dupa plecarea din Iron Maiden a lui Blaze Bailey nu i s-au dat prea multe sanse de reusita, dar cei care au gāndit asa s-au inselat. Blood & Belief demonstreaza inca o data ca Blaze stie cum sa se descurce pe teritoriul rock si sa produca heavy metal de calitate.

KOTIPELTO (interviu)
- Cunoscut in urma evolutiilor alaturi de Stratovarius, Timo Kotipelto a ajuns rapid un nume important pe scena metalica europeana, dar desele probleme avute cu Timo Tolkki l-au determinat sa mearga pe cont propriu. Abia in 2004 se poate spune ca e cu adevarat liber si noul sau material, Coldness, mi-a dat posibilitatea sa discut cu el fara nici o problema.

BORKNAGAR (biografie)


DISK FLASH AUTOHTON
DISK FLASH
STIRI INTERNE
DVD FLASH

hmm.jpg (52322 bytes)
Heavy Metal Magazine - Nr: 32 (92)/iulie 2004

 

Taine Fest | Eveniment sustinut de www.muzicisifaze.com | 2004